Festival

FESTIVALS & OUTDOOR CONCERTS

FACTUAL ENTERTAINMENT

INVERSUS FESTIVAL

Inversus Festival er det nye samlingspunkt for musikalske oplevelser, kunst og kultur under Aarhus Festuge. Inversus Festival er et producerende apparat for kunstneriske og kulturelle individer og forretninger, som ønsker at bidrage til et kreativt miljø, der er drevet af forretningsudvikling, musik, kreativitet, talent og samspil med andre erhverv.
Festivalen er et samlingspunkt for aktivitet under Aarhus Festuge, hvor publikum har mulighed for at udforske og opleve en bred vifte af kulinariske oplevelser, musik, kunst og kultur samlet på ét centralt sted i Aarhus - Gratis!

Helt konkret:
Inversus Festival er en 10-dages gratis festival, som afvikles på Godsbanen under Aarhus Festuge. Inversus Festival er en paraplyfestival, som aktiverer hele Godsbanen - både den selvejende institution og institut for X - og alle de aktører, der befinder sig på og omkring området.
Festivalen henvender sig i dagstimerne primært til skoler, institutioner og organisationer. I aftentimerne primært til og musik- og kulturinteresserede.

Således præsenterer festivalen 11 forskellige scener, hvor publikum bl.a. kan opleve koncerter, comedy, teater, fester, foredrag of workshops, alt imens områderne mellem scenerne summer af liv fra vores store madmarked, forskellige kunstudstillinger og andre aktiviteter, som er motiverende for det kreative sind, og som inspirerer publikum.


En række af de største aktører på den aarhusianske event scene er gået sammen i et kreativt fællesskab med kultur som omdrejningspunkt. Her arbejder vi sammen for et fælles mål; at skabe et projekt som er til gavn og glæde for alle byens borgere samtidig med, at det skal være interessant for samarbejdspartnere i erhvervslivet. På den måde, kan vi sikre byudviklingen omkring Godsbanen og Inversus festivalens udvikling fremadrettetAdm. Direktør: Oscar Abrahamsson 


Projektleder: Atle Stehouwer


Producent: Frederik Christian Rasbech


Release: August 2016


OTHER PROJECTS

BLOK PARTY FESTIVAL

Non Alcoholic Festival in the Projects

URBAN COLORZ

Hip Hop - Dance Hall Reggaeton

SUPER TANKER FESTIVAL

Colorz & Muskesvindfonden